Ikverwacht

Begeleiding tijdens de zwangerschap en het jonge ouderschap.

Het verwachten en krijgen van een kind heeft over het algemeen een enorme impact op het (gevoels-)leven van de vader en moeder. Door (met elkaar) meer stil te staan bij wat het met jou doet en hierover informatie uit te wisselen, zorg je dat je zelfverzekerder in je schoenen staat tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Het doel is met de begeleiding op maat, de stress tijdens de zwangerschap en het ouderschap te verminderen, en de hele periode (nog meer) een heel blijde gebeurtenis laten zijn.

Wanneer er sprake is van complicaties voor, tijdens of na de zwangerschap op welke wijze dan ook, of er geen sprake is van de ‘roze wolk’, is er bij Ikverwacht de mogelijkheid stil te staan bij en te werken aan rouw, nieuwe balans, verwerking en/of acceptatie.

Je kunt bij ons aandenkens (laten) maken aan de zwangerschap, de bevalling of de periode erna, denk bijvoorbeeld aan bellypaints, gipsbuiken, beeldjes, schilderingen, portretten of iets anders. Verder bieden we verschillende vormen van begeleiding die er allemaal op gericht zijn aandacht te schenken aan het lastige en het leuke, waarbij alles bespreekbaar is en er echt geluisterd wordt naar jouw of jullie wensen.

De 'ik’ in Ikverwacht staat voor het op maat maken van een geschikte begeleiding, waarin jouw wensen centraal staan, het ‘verwacht’ staat voor het letterlijk in verwachting zijn, maar ook voor verwachtingen in het algemeen, rondom het krijgen van een kind en hoe je dit indien nodig bijstelt. Onze begeleidingen kunnen individueel, als koppel of in groepsverband zijn en kunnen starten vanaf de prille zwangerschap, het ouderschap of wanneer jij daar behoefte aan hebt. Ook de frequentie en de afronding zijn altijd in overleg.

We zetten ons in voor meer openheid en eerlijkheid over hoe het verwachten en hebben van een kindje echt is en willen hierbij graag taboes doorbreken.

Neem voor meer vrijblijvende informatie gerust contact op via saskia@ikverwacht.nl , volg onze Facebookpagina https://www.facebook.com/ikverwacht/

Of kijk op onze website: www.ikverwacht.nl

Omhoog