Mind in geboorte

ANGST

De intense en snelle veranderingen in ons leven, zoals bevalling en het ouderschap, kunnen er voor zorgen dat wij meer angst dan moed, meer kwetsbaarheid dan kracht, meer onzekerheid dan nieuwsgierigheid, meer reactiviteit dan kalmte, meer vermijding dan mee doen, en meer onmacht dan vertrouwen gaan voelen. 
Al deze gevoelens horen in een intens mensenleven, maar de kunst is om ze te kunnen omarmen en ombuigen in gevoelens en acties, die onze levens gaan verrijken. 
MINDFUL GEBOORTE en OUDERSCHAP bij angst voor de bevalling leert je de innerlijke balans te vinden voor de bevalling en het leven daarna. Je traint jouw geest, lichaam en hart voor de bevalling en nog meer dan dat.

Mindful geboorte bij ouderschap en angst

TRAINING

Mindful bevallen en ouderschap bij angst is een wetenschappelijk onderzocht programma, dat bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 3 uur met een pauze van 30 minuten, en 1 terugkomdag na de bevalling. In deze training leer je verschillende mindfulness meditaties, en hoor je indrukwekkende educaties o.a. over baringspijn, controle hebben, bevalling, voeding voor en behoeftes van de baby.
Je bent uitgenodigd om dit programma (zoveel mogelijk) met jouw partner te volgen. Training wordt gegeven in groepsverband. 

TRAINER

Irena Veringa is mindfulness trainer, verloskundige, onderzoeker van deze methode op de Universiteit van Amsterdam (UvA), en ervaringsdeskundige. Meer informatie over haar en de cursus kun je vinden op:

www.mindingeboorte.nl

LOCATIE & DATA

Centrum voor Mindfulness
Westeinde 175 L
2512 GX Den Haag

Van 19:00 - 22:00 uur op woensdagen:

14, 21, 28 november 2018
5, 12, 19 december 2018
2 en 9 januari 2019

Omhoog