Team

Mundo vroedvrouwen

v.l.n.r. Sylke Keizer, Roos Gelauff en Michelle Beijerinck.

Sylke Keizer - verloskundige

Voordat Sylke zich in 2009 aansloot bij Mundo, heeft ze 6 jaar als klinisch verloskundige in een ziekenhuis bevallingen met een verhoogd risico begeleid. Zij is docent FitZwanger, een zwangerschapscursus gebaseerd op fitness. Sylke is een van de co-auteurs van een studieboek over bevallingen: ‘Obstetrische Interventies’ uit 2010. Sinds maart 2011 is zij gespecialiseerd in acupunctuur tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Sylke spreekt ook vloeiend Duits. Sylke Keizer participeert in het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) van het HMC- ziekenhuis, VSV MCH-Bronovo.

Roos Gelauff - verloskundige

Roos werkt sinds 2013 bij Mundo Vroedvrouwen, zij heeft de eerste twee jaar als onze vaste waarneemster gewerkt. Sinds 2016 is zij toegetreden tot de maatschap.  
Roos spreekt naast Nederlands vloeiend Portugees. Voordat Roos aan haar studie verloskunde is begonnen, heeft zij de studie Portugese Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht afgerond. Zij heeft tijdens haar opleiding verloskunde ervaring opgedaan in o.a. het Diaconessehuis in Paramaribo (Suriname).
Roos participeert in het Verloskundig samenwerkingsverband (VSV) van het Haga ziekenhuis. 

Michelle Beijerinck MSc - verloskundige

Michelle werkt sinds 2005 bij Mundo Vroedvrouwen. Zij is gecertificeerd voor ‘pre-conceptionele consulten’, wat wij het Kinderwensspreekuur noemen. Haar passie voor het vak combineert ze met een wetenschappelijke belangstelling in de kwaliteit van de verloskundige zorg in Nederland; Zij heeft in 2014 haar Master Beleid Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit gehaald. Zij is afgestudeerd op een kwalitatieve studie naar integrale verloskundige zorg. Zij participeert in het regionale Verloskundige Samenwerkingsverband (VSV) Ziekenhuizen regio Haaglanden - Delft. Sylke en Michelle zijn beide gecertificeerd Hypnobirthing docent. 

Inge Kole - praktijkassistente                       

Inge is sinds 2004 de assistente van Mundo Vroedvrouwen, zij is de gastvrouw van onze praktijk. Zij maakt de afspraken, beantwoordt je vragen en zorgt voor de continuïteit als wij bevallingen begeleiden of op visite zijn. Haar werkdagen zijn maandag en dinsdag. Inge spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits.

Caroline de Vreede - de Bruin - praktijkassistente

Caroline is sinds maart 2016 onze assistente en gastvrouw. Zij maakt net als Inge de afspraken, beantwoordt je vragen en zorgt voor de continuïteit als wij bevallingen begeleiden of op visite zijn. Haar werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Caroline spreekt naast Nederlands ook Engels.

De verloskundigen van Mundo Vroedvrouwen zijn ingeschreven in het register van de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Margriet Kaptein - Echoscopiste

Margriet Kaptein is echoscopiste van de SHL-groep. Sinds januari 2016 maakt zij echo's op onze verloskundige praktijk aan de Scheveningseweg op de maandag, de woensdagavond en de donderdag.

Omhoog