ssst.. the baby is listening

Om je voor te bereiden op jouw bevalling kan het enorm helpen verhalen van andere vrouwen te horen die moeder geworden zijn.

Wij geloven dat als je in de zwangerschap, hoort en leest hoe andere vrouwen bevallen zijn, je meer vertrouwen krijgt dat ook jij een goede bevalling kan krijgen.
Ook geeft het je informatie over wat voor jou belangrijk kan zijn als je gaat bevallen.

Wij, van Mundo Vroedvrouwen, begeleiden vrouwen tijdens bevallingen, en zien hoe krachtig en stoer deze aanstaande moeders zijn. We maken prachtige geboortes mee. Het zou zo geweldig zijn als we vrouwen die nog gaan bevallen hierop kunnen voorbereiden door te vertellen hoe andere vrouwen zijn bevallen.

We hopen daarom een platform te maken van geboorteverhalen van moeders uit onze verloskundigenpraktijk. Om vrouwen te inspireren, om kracht en vertrouwen mee te geven. Zodat zij voelen en durven denken: ik kan dat ook!

Wie wil haar geboorteverhaal delen op onze website?

Vragen? Laat het ons graag weten.

mail ons:

info@mundo-vroedvrouwen.nl

Geboorteverhalen kun je vinden op:
geboorteverhalen
en
vertrouw op jezelf en maak je eigen keuzes
en natuurlijk in het prachtige boek van Nina Pierson

“Het delen van geboorteverhalen is iets wat vrouwen al eeuwenlang doen om anderen, die nog gaan bevallen, van kennis en vertrouwen te voorzien. In deze moderne tijden en onze geïndividualiseerde samenleving lijken we echter de kracht en de waarde van deze vorm van sisterhood een beetje te zijn vergeten”

Nina Pierson – de geboortebundel, verhalen van vrouw tot vrouw

Geboorteverhaal van..

jou?

KNOV verloskundige