070-3468288

Workshop: Puur, pijn & partner


Laat je vooral niet afschrikken of afleiden door de naam van de bevallingscursus: Puur Pijn en Partner. Het is een waardevolle toevoeging voor alle koppels die zich mentaal en emotioneel op de aanstaande baring willen voorbereiden. Want zoals Eliane Coutinho (de verloskundige die Puur Pijn & Partner heeft ontwikkeld) zegt: niet alleen het lichaam doet mee bij de bevalling, ook het emotionele en mentale doen mee. Voorbereiding op de bevalling hoort dan ook uit alle 3 onderdelen te bestaan.

Data: 20-04-2024, 25-05-2024, 29-06-2024

Eliane

Moeiteloos bevallen bestaat gewoon weg niet. Helaas zijn veel zwangere vrouwen hiernaar op zoek.

Ontspanningsoefeningen, puftechnieken, verschillende houdingen, ze zijn er om je instaat te stellen om je weeën beter op te vangen of om te persen.

Maar wist je dat, niet de techniek bepaalt hoe jij de bevalling zult beleven? Jouw mindset en dat van je partner zijn mede bepalend voor de bevallingsbeleving.

De bevalcursus Puur Pijn en Partner zet jouw mindset en dat van je partner in het licht en geeft jullie een positieve boost en tools om elkaars mindset al in de zwangerschap positief te beïnvloeden. Puur Pijn en Partner is de coachende voorbereidende cursus voor alle zwangere vrouwen en hun partners.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

2004 - 2024 Mundo vroedvrouwen Surlinio