070-3468288

Het verloskundig team


Wij zien zwangerschap en bevalling als een natuurlijk proces. Het is volgens ons de taak van de verloskundige om de optimale balans te vinden tussen het beschermen van dit natuurlijke proces en tijdig de symptomen te signaleren die een voorbode zouden kunnen zijn van medische risico's.

Meer over ons team

Mundo Plus pakket


HDe verloskundigen van Mundo Vroedvrouwen willen jou tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd vertrouwen in je eigen kracht geven. Onze ervaring heeft ons geleerd dat zowel de zwangerschap als de bevalling voorspoediger verlopen als jij hierin meer (zelf)vertrouwen hebt.

Het Mundo Plus pakket

Kinderwens


Het kinderwensspreekuur is bedoeld voor mensen die zwanger willen worden, op korte of langere termijn. Tijdens de consulten bespreken we de gezondheid van de ouders en gaan na welke factoren van invloed zijn of kunnen zijn op de gezondheid van het toekomstige kind.

Kinderwens spreekuur

Acupunctuur


Acupunctuur is in China al duizenden jaren een methode om lichamelijke en psychische klachten te verlichten en/of te verhelpen. Omdat veel mensen hier baat bij hebben, wordt het ook bij ons steeds populairder. Het is een gemakkelijke methode om veelvoorkomende zwangerschapsklachten te behandelen.

Meer over acupunctuur

Bekkenpijn


Tijdens de zwangerschap kun je last krijgen van het bekken. Deze (pijn)klachten kunnen je belemmeren in het dagelijks leven. Bekkenpijn is te behandelen. Eveline van der Ven behandelt cliënten met bekkenpijn volgens de methode van Cecile Rost.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenbodem seminar


Voor (aanstaande) moeders heeft Eveline van de Ven van Balans in Bewegen een online seminar. Dit seminar vinden wij een echte aanvulling op jouw voorbereiding op de bevalling.

Seminar

Voedingsadvies


Elke vrijdag middag houdt Eléonore de Merode van Diëtistenpraktijk Wassenaar spreekuur in onze praktijk op de Scheveningseweg. Met alle vragen over voeding kun je terecht bij haar. Eléonore is o.a. lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)

Voedingsadvies

Draagconsulente


Baby’s die net geboren zijn hebben veel behoefte aan lijfelijk contact. Dit is goed voor de hechting en helpt je kind om zich veilig te voelen. Vanuit deze basis gaat je baby de wereld om zich heen ontdekken en leren kennen.

Draagconsulente

Zwangerschapsmassage


De zwangerschap is een bijzondere periode waarin er veel verandert in het lichaam van de aanstaande moeder. Fysieke en hormonale veranderingen vinden plaats om ruimte te maken voor de ontwikkeling van het kindje en de bevalling.

Zwangerschapsmassage

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

2004 - 2024 Mundo vroedvrouwen Surlinio