070-3468288

De eerste week


De kraamtijd is een bijzondere tijd, voor jullie en ook voor jullie familie en vrienden. Om jullie in het begin van deze periode wat te hulp te bieden, komt er de eerste acht dagen een kraamverzorgster.

De eerste week

Kraamzorg


Als verloskundige praktijk kunnen we niet zonder onze collega's van de kraamzorg. Kraamzorg begint eigenlijk bij de geboorte. De kraamverzorgster assisteert de verloskundige bij de bevalling. Daarna komt ze de eerste 8 dagen bij je thuis om je te begeleiden en te adviseren.

Meer over kraamzorg

Borst- of flesvoeding


VBorstvoeding bevat alles wat je baby nodig heeft. Het is voedzaam en beschermt tegen allerlei infecties en allergieën. Op latere leeftijd verkleint het de kans op overgewicht, suikerziekte en hoge bloeddruk. Borstvoeding is altijd op de juiste temperatuur, gratis en nog mooi en milieuvriendelijk verpakt ook!

Lees verder

Borstvoedingscursus


Wil je jouw baby straks borstvoeding gaan geven? Dan nodigen we je graag uit voor de voorlichting 'je beste start met borstvoeding'. Deze voorlichting is naast informatief ook vooral ontzettend praktisch.

Meer over de cursus

Controles en vitamines


Zes weken na de bevalling zien we je graag terug voor de nacontrole. Je kunt het beste rond drie weken na de bevalling onze assistente opbellen om een afspraak te maken bij degene die jouw bevalling heeft begeleid.

Lees verder

Anticonceptie


Wil jij informatie over de verschillende soorten anticonceptie? Bij ons kun je terecht voor al je vragen over voorbehoedsmiddelen.

Lees verder

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

2004 - 2024 Mundo vroedvrouwen Surlinio