070-3468288

ssst.. the baby is listening


Om je voor te bereiden op jouw bevalling kan het enorm helpen verhalen van andere vrouwen te horen die moeder geworden zijn.

Wij geloven dat als je in de zwangerschap, hoort en leest hoe andere vrouwen bevallen zijn, je meer vertrouwen krijgt dat ook jij een goede bevalling kan krijgen.

Ook geeft het je informatie over wat voor jou belangrijk kan zijn als je gaat bevallen.

Wij, van Mundo Vroedvrouwen, begeleiden vrouwen tijdens bevallingen, en zien hoe krachtig en stoer deze aanstaande moeders zijn. We maken prachtige geboortes mee. Het zou zo geweldig zijn als we vrouwen die nog gaan bevallen hierop kunnen voorbereiden door te vertellen hoe andere vrouwen zijn bevallen.

Platform


We hopen daarom een platform te maken van geboorteverhalen van moeders uit onze verloskundigenpraktijk. Om vrouwen te inspireren, om kracht en vertrouwen mee te geven. Zodat zij voelen en durven denken: ik kan dat ook!

Wie wil haar geboorteverhaal delen op onze website? Mail ons: info@mundo-vroedvrouwen.nl.

Geboorteverhalen


Het geboorteverhaal van An
Het geboorteverhaal van Janneke
Het geboorteverhaal van Annemieke
Het geboorteverhaal van Roos
Het geboorteverhaal van Samira

Het geboorteverhaal van Fleur
Het geboorteverhaal van Kim
Het geboorteverhaal van een anonieme moeder
Het geboorteverhaal van Ilayda

De geboortebundel


Meer geboorteverhalen kun je vinden op: mooiebevallingen.nl" en deverloskundige.nl. En natuurlijk in het prachtige boek 'De geboortebundel' van Nina Pierson.

"Het delen van geboorteverhalen is iets wat vrouwen al eeuwenlang doen om anderen, die nog gaan bevallen, van kennis en vertrouwen te voorzien. In deze moderne tijden en onze geïndividualiseerde samenleving lijken we echter de kracht en de waarde van deze vorm van sisterhood een beetje te zijn vergeten" - Nina Pierson, de geboortebundel, verhalen van vrouw tot vrouw.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

2004 - 2024 Mundo vroedvrouwen Surlinio